WAKTU SEKARANG
APLIKASI ONLINE
INFO SKSB
INFO SEKOLAH
Info Am
Guru Besar
Guru Dan Staf
TakwimPersekolahan
Anugerah Sekolah
KPEC
Carta Organisasi
Program
Aktiviti
P & P
Bilik Darjah
Pusat Akses
Kelas Violin
Kelas Keyboard
PUSAT SUMBER
Info Am
Nilam
AKHBAR UTAMA
Berita Harian
Harian Metro
Utusan Online
New Strait Times
BAHAN P & P
Courseware Guru
Courseware Murid
Klip Video
Sukatan Pelajaran
Maklumat Utk Guru
 
Guru Yang Bertukar Keluar dan Masuk
 
 
Puan Adzhrani bt Daud merupakan guru Bahasa Inggeris SKSB. Beliau telah memohon untuk bertukar ke Negeri Sabah atas alasan mengikut suami. Beliau akan mula berkhidmat di sekolah Negeri Sabah selepas cuti pertengahan sekolah 2009.   " Selamat Berkhidmat Di Sekolah Baru".
 
 
Puan Sarina binti Safari merupakan guru Agama Islam yang bertukar dari SJKC Ping Min, Seri Manjung. Beliau telah melapor diri di SKSB pada 1hb Jun 2009. Beliau telah berkhidmat di bidang pendidikan selama 14 tahun.
 
 

Cik Fariziatul Ainie binti Aizize ( sebelah kiri ) merupakan bekas pelajar siswazah dari Universiti Kebangsaan Malaysia. Beliau merupakan Guru Siswazah Kontrak yang diarahkan bertugas di Kelas Pendidikan Khas Bermasalah Pendengaran mulai 15hb Jun 2009.

Cik Mai Hafizah binti Abd Halim ( sebelah kanan ) merupakan guru ganti yang akan bertugas di Kelas Pendidikan Khas Bermasalah Pendengaran.

 
   
 
Cik Norshaina Lidya binti Piai merupakan guru ganti yang bertugas di Kelas Pendidikan Khas Bermasalah Pembelajaran mulai 15hb Jun 2009.
   
 
 
 
 
HAK MILIK SEKOLAH KEBANGSAAN SERI BAYU 
KOMPLEKS SEKOLAH WAWASAN MANJUNG 
32040 SERI MANJUNG 
PERAK DARUL RIDZUAN 
  Anda Pengunjung Ke
msn spaces tracker