WAKTU SEKARANG
APLIKASI ONLINE
INFO SKSB
INFO SEKOLAH
Info Am
Guru Besar
Guru Dan Staf
TakwimPersekolahan
Anugerah Sekolah
KPEC
Carta Organisasi
Program
Aktiviti
P & P
Bilik Darjah
Pusat Akses
Kelas Violin
Kelas Keyboard
PUSAT SUMBER
Info Am
Nilam
AKHBAR UTAMA
Berita Harian
Harian Metro
Utusan Online
New Strait Times
BAHAN P & P
Courseware Guru
Courseware Murid
Klip Video
Sukatan Pelajaran
Maklumat Utk Guru
Pertukaran Masuk Guru Baru Ke SKSB Pada Tahun 2008
 
En Alfairuz b Abdul Latif dan Pn. Nor Zalilah bt Kamaruzzaman melapor diri di SKSB pada 2hb Januari 2008. Kedua-dua guru ini beropsyen Pendidikan Khas dan merupakan pengawai lepasan ijazah. Mereka akan bertugas di Kelas Pra Pendidikan Khas Bermasalah Pembelajaran.
 
 
 
Cik Ngu Kee Hong merupakan guru KPLI beropsyen Bahasa Cina Sekolah Kebangsaan . Beliau merupakan Bachelor Degree in Business Administration dari University Kebangsaan Malaysia. Kini beliau memegang kelas Bahasa Mandarin di SKSB bagi tahun satu dan dua.
 
 
Pn. Murtakiah bt Hj. Abd. Kadir merupakan guru Agama yang bertukar dari SK Gugusan Lekir. Beliau akan memikul jawatan untuk mengajar mata pelajaran Agama Islam kepada murid-murid SKSB.
 
 
Pn. Sharima bt Che Mod ( sebelah kiri ) dan Cik Norhayati bt Khalid ( sebelah kanan ) melaporkan diri di SKB pada 28hb Januari 2008. Mereka merupakan Guru LPBS / JQAF dan akan bertanggungjawab untuk mengajar mata pelajaran JQAF.
 
 
Pn. Norazila bt Osman ( sebelah Kiri ) dan Pn. Norma bt Abdullah ( Sebelah Kanan ) merupakan guru beropsyen Bahasa Inggeris. Mereka akan terlibat dalam Buddy Support System SKSB untuk memberi bantuan kepada guru PPSMI.
 
 
Mereka merupakan guru pratikum beropsyen Pemulihan. Pn. Nazidatulsima bt Najamuddin ( sebelah kiri ) dan Pn. Rusmila bt Ibrahim ( sebelah kanan ) akan menghabiskan 3 bulan pratikum di SKSB.
 
 
 
 
 
HAK MILIK SEKOLAH KEBANGSAAN SERI BAYU 
KOMPLEKS SEKOLAH WAWASAN MANJUNG 
32040 SERI MANJUNG 
PERAK DARUL RIDZUAN 
  Anda Pengunjung Ke
msn spaces tracker